Двудневен семинар „Сакрална геометрия и Дзен рисуване“

Първи ден: ателие за рисуване на Сакрална геометрия: мандали, цветето на живота, лабиринти, фрактали и златното сечение. Втори ден: ателие за Дзен рисуване на „Zentangle“ и интуитивно рисуване.

Цена за двата дни 120 лв. Ако платите седмица предварително 90 лв. 
Осигурени са Ви всички материали, чай с бисквитки и кафе

Необходимо е предварително записване. Може да платите на място или в банкова сметка на МегАрт Криейтив ЕООД: BG 03 UNCR 7000 152 276 0 530 – основание: две имена и датата на първият ден от курса.

Водеща Меглена Костова 0896 71 71 88 – „МЕГАрт – ателие“ създател на метода „Рисувай и с двете си ръце“ и водеща на курса „Отключи Художника в Теб“

Свещената геометрия – езика на вселената включва мандалите, цветето на живота, фракталите, златното сечение и цифрите на Фибоначи.
На Санскритски думата – МАНДАЛА има две значения – кръг и център. Кръгът представлява видимият външен свят, и Центъра – вътрешният свят на тялото и душата. Използват се като символи за трансформация, медитация, закрила и изцеление.
Можете да разгледайте моите мандали изрисувани в последните три години на страницата ми: https://mobile.facebook.com/megart.bg/?ref=bookmarks
Да си нарисуваш сам лична мандала е един вълшебен процес, процес на трансформация който може да ви донесе удоволствие и радост. Процес който напълно ви разкрива и дава тласък за развитие на творческите ви способности.
Как въздействат мандалите?
– подобряват физическото ви състояние;
– синхронизира работата на двете мозъчни полукълба;
– за трансформация на изцелението;
– прочистват заобикалящо то ви пространство;
– създават защити;
– привличат богатство, любов и здраве;
– да визуализирате и изпълнявате желания;
– за разрешаване на сложни житейски ситуации;
– за медитация;
– повишаване на творческия потенциал;
– развиване на интуиция;
– коригиране на личностни качества;
– за зареждане на вода

ДзенПлетеници „Zentangle ®“ е вид медитативно рисуване. Лесен за научаване, релаксиращ и забавен начин да създавате красиви изображения чрез рисуване на структурирани модели. Той е създаден от Рик Робъртс и Мария Томас, наречен от тях „Zentangle“ и е регистрирана търговска марка. Научете повече на zentangle.com.
Вдъхновена от метода и опита ми в измисляне на нови модели мога да науча всеки, дори и да не сте художник. Моделите се обясняват стъпка по стъпка, така че до края на курса ще имате завършена рисунка, които ще вземете с вас у дома си. Методът отключва креативност, подобрява фокуса, изгражда доверие в себе си и е забавен начин да преодолеете стреса и напрежението в ежедневието.
В процеса на работа са включени упражнения и техники за балансиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка от моя метод „Рисувай и твори и с двете си ръце“

Вие сте много по-талантливи, отколкото може да си представите! Посетете двудневният семинар и сам ще се убедите!

Show Buttons
Hide Buttons