fbpx

Тежи ли ти нещо, спира ли волята ти за живот – как да се освободиш?

Да бъдем свободни за правим своите избори в живота, за да гледаме напред е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма спомени, неудовлетворение или чувство, които да носим твърде дълго, без да ни дотежи, отегчи и заболи, и да ни пречи да бъдем себе си.

Каквото и да придобиеш, постигнеш, откриеш и преживееш, най-важното е да имаш свободната воля да изразяваш това, което си и щастието да бъде достъпно за теб.

Как да си свободен в ума и тялото си?

Като се освободиш от това което ти тежи?

Може би забелязваш, че често живота е изпълнен с повтарящи се проблеми и истории. Повтарящи се решения и резултати, изпитваш същите страхове и неувереност в себе си и това ти пречи във всички сфери на живота.

Някои неща така се загнездвад в подсъзнанието ти, че в един момент започваш да ги приемаш за непроменими. Но не е така.

Всеки от нас копнее за обич и внимание, да бъде смел, уверен и да има нужда от подкрепа.

Независимо какво държите в себе си – вие и само вие отговаряте за живота си сега. Един прекрасен начин за освобождаване от нещата, които ви спират или тежат, е да ги пуснете да си отидат.

Мислили ли сте ако имате възможност от какво бихте е освободили 

  • Може би килограми
  • Може би отхвърляне
  • Някои спомени
  • Несправедливост
  • Тъга
  • Вина
  • Мисли, че не сме достатъчно добри, силни, можещи
  • Сравняването ви с чужди успехи или личност също може да създаде чувство на малоценност или на нереалистично превъзходство
  • Всяко нещо, което усещате, че ви дърпа назад

Вътрешните емоционални тежести и физическите са едни същи за ума. За да изчезне такава тежест трябва да я пуснем, за да можем да вървим напред без вериги. За да можем да прогледнем и да виждаме бъдеще трябва да свалим замъглените очила на неудовлетворност или неувереност.

Колко тежи една чаша вода

Има една история за преподавател по психология, който в лекция. държейки чаша с вода. задал следния въпрос на своите студенти: Колко тежи тази чаша вода? Отговорите започнали предположения 80. 100 – 200 грама. Но отговорът изненадал всички: Абсолютното тегло няма значение. Тежестта й идва от това, колко дълго държиш чашата. Ако е минута – не се усеща, но ако държиш чашата 1 час – ръката ще те заболи. А цял ден? – ръката ще се напрегне и скове до границите на поносимост. При всеки от случаите тежестта на чашата не се променя, но с различния период от време става все по-тежка. Преподавателят пренесъл фокуса над живота: Стресът, грижите или непостигнати желания са като тази чаша вода. Ако понякога се сещаш за тях – нищо особено не се случва. Но ако отделяш много време и фокус да мислиш, да преповтаряш и още премисляш – ти се задушаваш и реално ставаш неспособен да нищо друго.

„Всеки, който поне веднъж е почувствал самота и пълна празнота, ще потвърди: в него няма нито красота, нито мистерия. Депресията е тежест, която не може да бъде избегната. Изяжда ви, лишава ви от сила и всякакви глупости – дори връзване на връзки на обувки или ядене на сандвич – се превръщат в подвиг, сякаш завладяване на Еверест.“ – Джазмин Варга

 

Потърси пътя към собствената си свобода

Как да се освободиш от това което ти тежи? – опитай един новаторски метод за самопомощ наречен Нейрографика, който дава възможен път.

Tова е мощен инструмент, който работи с твоето подсъзнание, достига скритите причини, спъващи живота ти и помага да се освободиш от негативните емоции и вярвания, преобразува ограничаващите убеждения в енергиен ресурс, с който да създадеш ново начало. Впечатляващото в метода Нейрографиката е, че ако имаш проблем, може да си нарисуваш решението! Трябва ти цел, с метода рисуваш с прости графични изображения и за да намериш отговор на казусите си, създаваш нови невронни връзки в мозъка си. А това определя решенията, които взимаш, начина по който възприемаш и комуникираш със света, какви цели и мотивация имаш. Така препрограмираш своето подсъзнание и реален живот в желаната посока.

В нейрографините рисунки, ние рисуваме живота си, семейството, работата, пътуванията, ежедневните и глобални цели, чувствата и мислите си.

⭐ За да рисуваш Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. Само ти трябват два черни маркера и най обикновени цветни моливи.

😀 Нейрографиката се разбира лесно.

Ако се осмелиш да пуснеш чашата с нас – ще ти показваме стъпка по стъпка как всичко това да се случи. Ще освободиш товарът, който ти тежи и отнема волята и възможността да мечтаеш, да създаваш, да живееш с лекота и да развиваш потенциала си.

Нейрографиката е метод който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографиката

Създадохме Програма Освободи се от всичко, което ти тежи, която съчетава знанията на двама експерти Меглена Костова като инструктор по метода Нейрографика и Десислава Никодимова – преподавател по системата на Норбеков

В Програмата ще работим за “Освободи се от всичко, което ти тежи” на ментално или на физическо ниво.

✅ Пусни се от това което те мъчи и тежи
✅ Освободи блокираната енергия и я превърни в ресурс
✅ Откажи и премахни излишните килограми
✅ Ненужните стари програми замени с нови вдъхновяващи
✅ Освободи се от нерешителността и се научи да казваш “НЕ”
✅ Пусни тъгата и вината
✅ Премахни притесненията от ежедневните задължения и отговорности
✅ Трансформирай страха в свободата за която копнееш
✅ Замени безпокойството с лекота
✅ Разтвори напрежението и създай образа на младостта

научи повече >