Ателието за Сакрална геометрия ще рисуваме мандали, цветето на живота, фрактали, златното сечение и цифрите на Фабуначи.

В двудневният семинар “Сакрална геометрия и Дзен рисуване” са включени две ателиета. Първият ден: ателие за рисуване на Мандали и Сакрална геометрия. Вторият ден: Дзен рисуване на “Zentangle” и “Нейрографика”. 

Цена за един ден – 60 лв. Ако платите предварително е 50 лв. 
Цена за двата дни 100 лв. 

Необходимо е предварително записване. Може да платите на място или в банкова сметка на МегАрт Криейтив ЕООД: BG 03 UNCR 7000 152 276 0 530 – основание: две имена и датата на първият ден от курса.

Водеща Меглена Костова 0896 71 71 88 – “МЕГАрт – ателие” създател на метода “Рисувай и с двете си ръце” и водеща на курса “Отключи Художника в Теб”

Свещената геометрия – езика на вселената включва мандалите, цветето на живота, фракталите, златното сечение и цифрите на Фабуначи.
На Санскритски думата – МАНДАЛА има две значения – кръг и център. Кръгът представлява видимият външен свят, и Центъра – вътрешният свят на тялото и душата. Използват се като символи за трансформация, медитация, закрила и изцеление.
Можете да разгледайте моите мандали изрисувани в последните три години на страницата ми: https://mobile.facebook.com/megart.bg/?ref=bookmarks
Да си нарисуваш сам лична мандала е един вълшебен процес, процес на трансформация който може да ви донесе удоволствие и радост. Процес който напълно ви разкрива и дава тласък за развитие на творческите ви способности.
Как въздействат мандалите?
– подобряват физическото ви състояние;
– синхронизира работата на двете мозъчни полукълба;
– за трансформация на изцелението;
– прочистват заобикалящо то ви пространство;
– създават защити;
– привличат богатство, любов и здраве;
– да визуализирате и изпълнявате желания;
– за разрешаване на сложни житейски ситуации;
– за медитация;
– повишаване на творческия потенциал;
– развиване на интуиция;
– коригиране на личностни качества;
– за зареждане на вода

В процеса на работа са включени упражнения и техники за балансиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка от моя метод “Рисувай и твори и с двете си ръце”

Вие сте много по-талантливи, отколкото може да си представите! Посетете двудневният семинар и сам ще се убедите!

Show Buttons
Hide Buttons