+359 896 7171 88 megart.bg@gmail.com

Нейрографика – дълбока психология, излята в рисунка

БНР - Меглена Костова за тънкостите на нейрографиката и очакваните резултати

Един любопитен метод за постигане на вътрешен баланс и хармония е арт терапевтичният подход нейрографика. Чрез него невровръзки в нашия мозък се активират или създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислим и действаме. 

Нейрографиката позволява да се обработват негативни емоции, гняв, страх и несигурност, превръщайки ги в обич, уважение, самоосъзнаване, подобряване на отношенията, определяне на намерения и много повече. Така ни позволява да моделираме нашите визия и цели. 

Инструкторът по нейрографика Меглена Костова обяснява, че този метод може да бъде използван за изобразяване на всяка тема, която ни вълнува, но най-важното условие е да имаме отношение към нея.

Ние настройваме точно това вълнение, точно това напрежение – от това, което съм в момента, към това, което искаме да се случи. Нейрографиката определено работи с нашето подсъзнание. Ние хармонизираме темата, даваме и насока, даваме и фиксация и в момента, в който нашето подсъзнание приеме, че ние сме решили тази задача, вече то наглася всичко останало.

 

Методът е абсолютно подходящ за всеки човек и не се изискват специални умения за рисуване. Целта е да управляваме в желана от нас посока живота си, подчерта Меглена Костова. Затова и много бързо биват постигнати резултатите, към които се стремим. 

източник: споделено от сайта на Българско национално радио © 2021, публикувано на 10.06.2020 

КУРС Нейрографика

Четири техники за ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДУШАТА

Как да почистим бързо душата си от всичко ненужно и да дадем път на нещо ново. С метода Нейрографика и работа с подсъзнанието това е възможно.

😊 ще се освободим от натрупани и застояли отрицателни емоции и събития
🗝️ ще унищожим програмите, които ни блокират
❤️ без усилия ще привлечем изобилие и щастие към нас
✅ ще открием начин за преминаване по-лесно през събитията в живота ни
⭐ще дадем път на ново начало

🕗 от 11 до 14 април 2022 от 20:30 часа в ZOOM​ LIVE

  • Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно!
  • 4 бързи техники с Мега и рисуване на живо с метода Нейрографика – за освобождаване и яснота
  • не се изискват специални умения по рисуване

Отворете душата си към красивото, истинското, към живота.

Създайте своята емоционалната свобода за нови начинания.

ВКЛЮЧИ СЕ – 120.00 лв. 

Меглена Костова

Меглена Костова: художник приложник, сертифициран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството, Москва, дългогодишен педагог и методист, основател на МегАрт Център за творческо развитие и школа за рисуване с помощта на дясния режим на мозъка.

Като изследовател на творческите възможности на човешкия ум моята мисия е да отключвам художника и твореца у човека. Като преподавятел в курса „Отключи художника в теб“ мога да науча всеки да рисува и с това да трансформира живота си.

Автор съм на метода „Рисувай с две ръце“, с който помагам да балансирате двете мозъчни полукълба. Благодарение на това ще можете да усвоявате по-бързо и лесно нови умения и знания, ще придобивате по-високо ниво на личностен баланс, себеуважение, хармония и щастие. 

към курсовете МЕГА Нейрографика

с Меглена Костова, инструктор

Научи повече за Нейрографиката

и как рисуването помага
Show Buttons
Hide Buttons

Нямате продукти в кошницата