Безплатен уъркшоп

Сбъдни едно желнание с метода Нейрографика

Имаш проблем? Нарисувай си решението с Нейрографика

18/19 февруари от 15:15 часа – онлайн на живо

*Не е нужно да имате специални умения по рисуване! Ще ви водя стъпка по стъпка.

Какво е Нейрографика? Метода, който с помоща на прости графични изображения можете да промените живота си. 

Нейрографиката е визуален метод за самопомощ, за разрешаване на проблеми, казуси и задачи. Това е метод, в които съзнателното и безсъзнателното работят в екип и така ще привлечеш това, което искаш да постигнеш. Името Нейрографика събира 2 неща: „нейро“ – са нашите невронни връзки и нашите мисли, а „графика“ е графичното им изображение.

Провежда се ОНЛАЙН с водещ  Меглена Костова, инструктор по Нейрографика

📅 КОГА: 18-19 февруари (събота и неделя) ОНЛАЙН НА ЖИВО

🕗 ЧАС: от 15:15 до 16:30 часа на LIVE

📅 Ще получиш актуална инфорамция за предстоящото събитие в имейла си. Уъркшопа ще се се проведе във Фейсбук група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова

✍️ РЕГИСТРИРАЙ СЕ, попълни формата за регистрация и ще получиш в имейл линк към събитието и нашия подарък, три мини видео уроци „Първи стъпки в Нейрографиката“

Безплатен достъп до уъркшопа ще имате само 3 дни и след 18 февруари можете да го намерите в Клуб Мега Нейрографика

Ако имаш въпроси, пиши ми тук m.me/megart.bg

ДО НАЧАЛОТО ОСТАВАТ

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Ела на уъркшопа ни онлайн, осигури си всички материали, намисли си едно желание и с метода Нейрографика и твоето подсъзнание, ще направим възможно сбъдването на това желание и то в рамките на три дни!

Как да формулираме желанието си?

 • В рамките на три дни да постигна …….
 • До три дни да намеря отговор на въпроса…
 • Да получа финансово постъпление в рамките на три дни
 • Да получа поръчка в рамките на три дни…
 • Да намеря решение за ….. в рамките на три дни
 • Да получа идеалното предложение за … в рамките на три дни
 • До три дни да намеря време за…
 • Да получа изненадващ подарък в рамките на три дни…

Tози уъркшоп е подходящ за теб 

 • Ако търсиш новаторски техники и методи за по-успешен живот
 • Ако не се страхуваш да излезеш от зоната си на комфорт и искаш да намериш решение на казусите си
 • Ако искаш да намериш начин САМ да управляваш живота си
 • Ако ти е омръзнал стереотипния начин на живот и търсиш начин да преследваш мечтите си

Мега и Илиан споделиха своите резултати от метода Нейрографика

Ето един пример, как работи Нейрографиката: това е Илиан, ентусиазиран маркетолог, които ми сподели, че е изпаднал в затруднение. Колкото и усилия да прилага не успяваше да намери нови клиенти за своя бизнес. Предложих му мой авторски уъркшоп по Нейрографика за привличане на пари. По времето на рисуването той заложи в рисунката си растеж на клиенти и финанси. Следва стриктно моите напътствия и откри къде се крият проблемите, появиха се и нови идеи. Започна да работи в тази посока и така се отвориха неочаквани възможности и за период от 2-3 месеца постигна своите цели. Сега бизнесът му привлича нови клиенти и те се радват на успех от неговите знания и професионални умения. Уверявам ви защото и аз съм една от тях! 

Ето и един мой любим нейрографичен резултат, за който често разказвам: Преди пет години се срещнах с метода Нейрографика. Тогава имах лятна Академия за творчески занимания с деца и едва успявах да си позволя една седмица почивка. Аз самата, и семейството ми имахме нужда от повече време да прекараме заедно и да почиваме. Реших да работа с метода Нейрографика за това  мое желание и смело нарисувах мечтата си – поне четири летни почивки. Нарисувах още няколко рисунки на тази тема. Нямах никаква идея, как ще се осъществи желанието ми! Но следващото лято, просто нещата се пренаредиха и желанието ми се сбъдна, всичко стана възможно, защото бизнеса ми се промени!!! И сега, вече трета година имам време за почивки, които аз ги наричам творчески ваканции. Защото вече имам прекрасната възможност да съм на почивка с моето семейство и да продължавам да водя своите курсове и уъркшопи, онлайн с моите клубници и курсисти.

В този мой авторски уъркшоп, вече повече от 3000 човека са рисували. Радвам се когато споделят своите рисунки и разказват въодушевено за своите резултати и сбъднати желания. 

Как работи метода Нейрографика?

Преди да ти кажа, как ще постигнеш това и какво ще получиш, искам да обясня какво точно представлява Нейрографиката и защо този метод е толкова ефективен и толкова много хора променят живота си с помощта му!

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ и управление на живота чрез рисуване. Названието на метода е от две части – „Нейро“, са нашите невронни връзки и нашите мисли, а „графика“ е графичното им изображение. 

Човекът е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. 

Рисувайки мислите си ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резутат, да генерираш нови чувства, иновативни решения, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.  

Един път научиш ли какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.
Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Отзиви на наши курсисти

Моя приятелка ми спомена за нейрографиката и като всеки човек, воден от любопитство, реших да опитам. Но ефектът, който оказва върху мен още от първия опит, ми хареса и реших да продължа.

Elena Stanyova

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уъркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох… Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувала от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот… Нейрографиката е естественото продължение на това 🙂

Павлина Аладжова

Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас, докато рисуваме. Но още след първите изречения в уъркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️

Teddy Lisheva

Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂

Надя Атанасова

Защо да ми се довериш

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика на Института по психология на творчеството

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с метода Нейрографика

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и имам над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ за да преминете през трудни ситуации, да програмирате своя успех, да се заредите с вдъхновение и хармония

Като жудожник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, моята мисия е да ви помогна да отключите творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко ваше решение оттук нататък…

КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ  уъркшопа „Сбъдни едно желание с помощта на метода Нейрогафика?“

с Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

📅 1 ден – 18 февруари (събота) ОНЛАЙН LIVE – 75 минути ще ви показвам стъпка по стъпка, да нарисувате как да сбъднете едно свое желание.
📅 2 ден – 19 февруари – 60 минути среща за анализ на десет, по случаен избор, ваши Нейрографики рисувани в уъркшопа и отговаряне на вашите въпроси.
🕗 Започваме точно в 15:15 часа LIVE (от 15:00 часа залата е отворена, заповядайте, проверете си звука, камерата, настанете се удобно и пригответе материалите)
✍️Какви МАТЕРИАЛИ да си подготвите: цветни моливи, черни маркери, бял лист, не се изисква да имате камера, нито умения по рисуване.

Ако имаш затруднения - пиши ми тук: m.me/megart.bg

Ще получиш актуална инфорамция за предстоящото събитие в имейла си.

Show Buttons
Hide Buttons