ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОПИ авторска Нейрографика с Мега

Новото ДНК

или как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност във своята Вселенa
Трансформирай, настрой своето ДНК и бъди готов!

Заедно рисувахме и работихме над нашето ДНК

поредица уъркшопи с Нейрографика и Мега  – ДНК на спокойствието, Здравето е в моите ръце, Повишаване на имунитета, Здраве за мен и моите близки, Признателност, Благоденствие, Прошка – дадохме и приехме, Благодарност, Моят дом – моето щастие, Стабилност, Постоянство, Превърни идеите си в цели, Открий детето в себе си… и продължаваме!

Не са ви необходими специални умения по рисуване! Трябват ви интернет, лист хартия, черен маркер и тънкописци и цветни моливи и любопитство.

Нейрографиката е лесна, забавна и достпа за всеки. Нарисувай собствена картина за света и можете да промените в положителна посока живота си.

Новите уъркшопи от Проекта Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика са достъпни вече в Клуб МЕГА Нейрографика.

Нарисувай Новото си ДНК с Мега Нейрографика е подходящ за всеки, който иска:

  • да структурира, хармонизира и подрежда вътрешния си свят
  • да открие нови хоризонти
  • да развие силните си страни и отвори път за свой талант
  • да постигне баланс със себе, времето и вселената
  • да открие силата на родословното си дърво
  • и много други лични и глобални теми, които да променят света

Материалите, представени във видео уъркшопите по Некрографика са защитени с патент и авторски права, и са с информационна цел, не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода Нейрографика.

Внимавайте, работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика само те могат да осигурят качествено обучение по метода. За да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как тя работи и какво да очаквате от нея – трябва да минете поне основния курс Основен курс – Ползвател на Нейрографика. Там ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашият живот. Повече информация за сертифицираните курсве Обучения МегартЦентър

 Повече информация за Нейрографиката ще откриете тук ➡️ www.megart.bg/nevrografika/

Методът трансформирай с рисуване Нейрографика е подходящ за всеки, който

Рисувай Нейрографика 

Аз съм Меглена Костова и съм дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие и на невероятните курсовe Отключи худoжника в теб за 4 дни и методът Рисувай с две ръце.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще Ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личният ви живот така и в бизнеса ви.

Галерия от нашите прекрасни рисунки Нейрографика

Нейрографиката е метод с които можете да влияете на реалноста си с помоща на прости геометрични рисуни.

Това е езикът на Вселената, чрез който Тя се свързва и общува с нас.

Запиши се в Клуб Мега Нейрографика
Show Buttons
Hide Buttons