Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Отключи художника в теб – базово

27 май, 2019 @ 10:00 - 30 май, 2019 @ 17:30

220лв
в курс по рисуване за начинаещи

Курса „Отключи художника в Теб – базово ниво” подходящ за начинаещи.

Или как бързо да се научим да рисуваме вярно и точно с помощта на десния режим на мислене.

Ти мечтаеш да се научиш да рисуваш и да развиеш своята креативност.

Учил си рисуване, но отдавна не си рисувал.

Умееш да рисуваш, но искаш да oвладееш нови, непознати техники.

Търсиш хармонията и баланса в себе си.

Уверявам те! Стига да знаеш “от коя страна се държи молива”, в този курс по “Рисуване с помощта на дясното полукълбо”, можеш да се научиш и да рисуваш.

Да, това е вярно. Можете да се научите да рисувате и не е нужно да имате проявен талант – това е просто въпрос да бъдете научени как да го направите.

Водещите Меглена Костова и Мариана Матева знаят, че ако можете да държите молив, то можем да ви научим и да рисувате вярно и точно!

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
От 27 май до 30 май
Четири дневен курс по рисуване от 10:00 до 17:30 часа
 
КЪДЕ
В ателието на “МЕГАарт център”, гр. София, кв. „Лозенец”, ул. „Вежен”№14, има цветни кашпи с мозайки, входа по стълбите надолу в ляво
 
ЦЕНА
Цената на курса е 220 лв.
При регистриране на двама участника цената е по 180 лв. на човек.
Осигурени са Ви всички материали и чай или кафе с бисквитки 🙂
РЕГИСТРАЦИЯ
За да си запазите място, трябва да капарирате и да се регистрирате в сайта / календара / на датата / в събитието има бутон за регистрация. https://megart.bg/event/
КАПАРО
Капарото от 50 лв. може да платоте на място или в банкова сметка на
МегАрт Криейтив ЕООД: BG 03 UNCR 7000 152 276 0 530 – основание: две имена и датата на първият ден от курса.
 
БОНУС
🙂 Едно безплатно посещение в клуба „Художника в Теб“ в ателието на МЕГАарт център – вторник и четвъртък от 18:30, регистрацията е задължителна.
Телефон за повече информация: Мега – 0896 717 188

ПО ВРЕМЕ НА КУРСА ПО РИСУВАНЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ ВИЕ ЩЕ:

– откривате как работи човешкият мозък и как съзнателно можете да имате достъп до скритите му ресурси, за да може да работи по-ефективно във ваша полза;
– имате възможност да работите с различни упражнения за лявото и дясното полукълбо;
– получавате улесняващи инструменти, които да ви подкрепят в началото на заниманията ви по рисуване;
– имате нашата постоянна подкрепа във вашия творчески процес;
– изненадвате себе си от проявяването на заложения ви потенциал.

ПОЛЗИ ОТ БАЗОВОТО НИВО НА КУРСА по рисуване за начинаещи:

– ще научите основните умения за рисуване, което ще ви позволи да рисувате реалистично, и ще започнете да изследвате вашия собствен стил на рисуване;
– ще осъзнаете как можете да активирате дясната част на мозъка си и да използвате функциите й, за да сте по-креативни, интуитивни в различните сфери от живота си;
– ще се научите да виждате света по различен начин не само, когато рисувате;
– ако вече можете да рисувате, курсът ще изведе визуалното ви самоизразяване до напълно ново ниво;
– ще сте в релаксираща, приятна и творческа среда, която ще можете да пренасяте и във вашата среда.

Този курс е част от препоръчани курсове „рисуване с помощта на десния режим на мозъка в ателието на МЕГАрт Център. Тои чудесно начало на всеки който иска да се потопи в творческия си поток.

 Други курсове в ателието на МЕГАрт Център

Курс по рисуване на “7 примера от Сакралната геометрия”. Или как с рисуване да постигате вътрешен баланс и хармония в синхрон с Вселенските закони.

Курса „Отключи художника в Теб – базово ниво” подходящ за начинаещи. Или как бързо да се научим да рисуваме вярно и точно с помощта на десния режим на мислене.

Курса „Отключи художника в Теб – ЦВЯТ” подходящ за начинаещи. Базови знания за характеристиката на цветовете, определянето им, получаването им и прилагането им в реалистичната живопис.

Курса „Отключи художника в Теб – рисуване по памет и въображение“ – необходимо е да сте минали базово ниво на курса. Това е следващата стъпка след като се научите да рисувате вярно и точно.

Клуб „Художника в Теб“ вечерни занимания всяка сряда и четвъртък от 18:30 до 21:00 часа и всяка събота и неделя от 10:30 до 13:00 часа

Детска школа „Рисуване с две ръце“ всяка събота и неделя от 10:30 до 13:00 часа

Лятното ни училище „Рисувай с две ръце“ – целодневни занимания на деца през седмицата от 3.06.2019 до 29.06.2019 от 8:30 до 18:00 часа

Защо „Рисуване с две ръце“

Всички курсове в нашият МЕГАрт Център се преподава метода „Рисуване с две ръце“ и „Рисуване с помощта на дясното полукълбо“. С метода „Рисувай с двете си ръце“ помагам  за балансирането на двете мозъчни полукълба и благодарение на това хората придобиват нови функционалности на мозъка. Чрез него човек усвоява по-бързо и лесно нови умения и знания, придобива по-високо ниво на личностен баланс, себеуважение, хармония и усещане за лично щастие.

В курса “Отключи художника в теб” само за четири дни мозъкът се обучава да рисува вярно и точно, да преминава от вербално – аналитичен ляв режим в пространствено – образен режим, режима в който работи дясното полукълбо на мозъка или художника. И така се възстановява прекъснатата връзка с твореца в себе си. А защо да рисуваме и с двете си ръце? Защото така можем да направим бърз баланс на двете ни полукълба, което ни прави по-фокусирани, по-уравновесени, омиротворени и щастливи, подобрява способността ни да обработваме повече информация.

Колкото повече развиваме способностите си да рисуваме и да сме креативни, толкова повече отключваме и други свои латентни способности. Така хората с тези отключени способности създават по-балансирана и хармонична среда за себе си и околните; структурират и трансформират подсъзнанието си като придобиват по-голяма творческа и градивна сила.

Вие сте много по-талантливи, отколкото може да си представите! Посетете курс по рисуване за начинаещи и сами ще се убедите!

Телефон за повече информация: Мега – 0896 717 188

Детайли

Начало:
27 май, 2019 @ 10:00
Край:
30 май, 2019 @ 17:30
Стойност:
220лв
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:

Място

МегАрт Ателие
ул. Вежен 14
София, 1421 Bulgaria
+ Google Map
Телефон:
0896 71 71 88

Регистрациите са спрени за това събитие!

Show Buttons
Hide Buttons