Голямото събитие в Нейрографиката в България

Ирина Зеленская от Институт по психология на творчеството е тук.

Очаквайте курса в МегАрт Център:

СПЕЦИАЛИСТ – Професионално сертифицирано обучение за работа с хора с помощта на нейрографика

Ирина Зеленская e инструктор по нейрографика, неврографски треньор, психолог, консултант. Автор и водещ на тематични уебинари, които използват нейрографиката и нейните инструменти за самостоятелно изучаване, моделиране на живота, премахване на ограничения и решаване на жизненоважни задачи.

Лични страници в социалните мрежи: Irina Zelenskaya fb  

Последователите на този уникален метод знаят, че това е една безкрайна вселена в която работим освен за себе си, учим се, израстваме но и сме посланници на тази практика, която променя човешки съдби и реализира мечти.

Това е изскуство и духовна практикка в която винаги намираш подкрепа и напътствие. Това е ресурс до който всеки може да достигне и да използва. 

Сертификатът

„Специалист по нейрографика“ и правото на работа с други хора се издават след успешното завършване на курса „Специалист по нейрографика“, когато са изпълнени всички изисквания за сертифициране.

Материалите, представени на каналите по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода.
Бъдете внимателни, качествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални инструктори.

За по-задълбочено изочаване трябва да започнете обучение в базовото ниво със сертифициран инструктур. Вече и на български език в https://megart.bg/nevrografika/ и на руски в Института по психология на творчеството Павел Пискарев https://www.neurograff.com/. 

Базовото ниво на курса предоставят начални знания и алгоритми и право да работитесвои нужди с нейрографиката, ни не ви дава да преподавате този метод на други хора. Следващото ниво „Специалист“ ви профилира за работа с други хора, супервайзване на групии, преподаване на по-обширна материя от Hейрографиката и ви позволява по-задълбочено изследване на метода.

Направете мощна стъпка в професията, докато другите почиват!

Курсът "Специалист" включва:

  • модел TRUE;
  • модел „Качество на живота“
  • модел S.C.O.R.E.
  • алгоритъм „НейроДърво“
  • Подробно за училището по Нейрографика
  • 10 принципа на Нейтграфиката
  • Психологическата основа на неврографията
  • Права и ограничения на статута на специалист
  • Надзор, практика на отчитане и сертифициране

Всички участници в курса „Специалист“ получават достъп до специална група от общността на специалистите с цел надзор и обмен на опит, както и достъп до базата данни на уебинарите на тази тренировъчна програма, както и свободно да изучават техниките на „НейроЛотос“ и „ШаманскиДъжд“

Дата, цена и регистрация на 22,23 и 24 февруари от 10.00 до 18.00 ч.

Цената : 400 лв.

agsdix-null
бонуси
agsdix-null
отстъпки
agsdix-null
индивидуални сесси

📅 Регистрация за курса „СПЕЦИАЛИСТ – Професионално сертифицирано обучение за работа с хора с помощта на Нейрографика“ https://megart.bg/event/ngp-22-02-20/

✍️ линк към събитието за повече подробности  https://www.facebook.com/events/754575644951074/

Нейрографиката
и как да работите с нея

\

инструктор

Вторият риск е човек. Сега има много хора, които се преструват на нейрографски инструктори, които ви обещават някои нереалистични ефекти. Бъдете изключително внимателни.
Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика. Можете да се свържете с нашия Институт по всяко време и ние ще отговорим на всеки инструктор дали той наистина е преминал цялото необходимо обучение или е някакъв шарлатанин, който просто се крие зад красивата дума „нейрографика“.

\

технически умения

Първият риск е чисто технически. Ако сами сте се заели , първо трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпровождане на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде направено технически правилно. Следователно, като минимум, вземете основния курс „Базово ниво на нейрографиката“, за да сте сигурни, че правите всичко както трябва.

към курсовете МЕГА Нейрографика

Меглена Костова е сертифициран инструктор

към календара МегАрт Ценър

всички курсове и събития
Show Buttons
Hide Buttons