+359 896 7171 88 megart.bg@gmail.com

Голямото събитие в Нейрографиката в България

Ирина Зеленская от Институт по психология на творчеството е тук.

Очаквайте курса в МегАрт Център:

СПЕЦИАЛИСТ – Професионално сертифицирано обучение за работа с хора с помощта на нейрографика

Ирина Зеленская e инструктор по нейрографика, неврографски треньор, психолог, консултант. Автор и водещ на тематични уебинари, които използват нейрографиката и нейните инструменти за самостоятелно изучаване, моделиране на живота, премахване на ограничения и решаване на жизненоважни задачи.

Лични страници в социалните мрежи: Irina Zelenskaya fb  

Последователите на този уникален метод знаят, че това е една безкрайна вселена в която работим освен за себе си, учим се, израстваме но и сме посланници на тази практика, която променя човешки съдби и реализира мечти.

Това е изскуство и духовна практикка в която винаги намираш подкрепа и напътствие. Това е ресурс до който всеки може да достигне и да използва. 

Сертификатът

„Специалист по нейрографика“ и правото на работа с други хора се издават след успешното завършване на курса „Специалист по нейрографика“, когато са изпълнени всички изисквания за сертифициране.

Материалите, представени на каналите по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода.
Бъдете внимателни, качествено обучение по Нейрографика може да бъде осигурено само от официални инструктори.

За по-задълбочено изочаване трябва да започнете обучение в базовото ниво със сертифициран инструктур. Вече и на български език в Основен Курс Ползвател на Нейрографикта с Меглена Костова, курсът откъдеот за почва всичко.

Базовото ниво на курса предоставят начални знания и алгоритми и право да работитесвои нужди с нейрографиката, ни не ви дава да преподавате този метод на други хора. Следващото ниво „Специалист“ ви профилира за работа с други хора, супервайзване на групии, преподаване на по-обширна материя от Hейрографиката и ви позволява по-задълбочено изследване на метода.

Направете мощна стъпка в професията, докато другите почиват!

Курсът "Специалист" включва:

  • модел TRUE;
  • модел „Качество на живота“
  • модел S.C.O.R.E.
  • алгоритъм „НейроДърво“
  • Подробно за училището по Нейрографика
  • 10 принципа на Нейтграфиката
  • Психологическата основа на неврографията
  • Права и ограничения на статута на специалист
  • Надзор, практика на отчитане и сертифициране

Всички участници в курса „Специалист“ получават достъп до специална група от общността на специалистите с цел надзор и обмен на опит, както и достъп до базата данни на уебинарите на тази тренировъчна програма, както и свободно да изучават техниките на „НейроЛотос“ и „ШаманскиДъжд“

Нейрографиката
и как да работите с нея

\

технически умения

Първият риск е чисто технически. Ако сами сте се заели, първо трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а съпровождане на вашите лични промени и постигане на цели. И за да бъде тази подкрепа ефективна, всичко трябва да бъде направено технически правилно. Следователно, като минимум, вземете основния курс „Базово ниво на нейрографиката“, за да сте сигурни, че правите всичко както трябва.

\

инструктор

Вторият риск е човек. Сега има много хора, които се преструват на нейрографски инструктори, които ви обещават някои нереалистични ефекти. Бъдете изключително внимателни.
Вземете обучение или работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика. Можете да се свържете с нашия Институт по всяко време и ние ще отговорим на всеки инструктор дали той наистина е преминал цялото необходимо обучение или е някакъв шарлатанин, който просто се крие зад красивата дума „нейрографика“.

към курсовете МЕГА Нейрографика

Меглена Костова е сертифициран инструктор

към календара МегАрт Ценър

всички курсове и събития
Show Buttons
Hide Buttons

Нямате продукти в кошницата