Курсове по рисуване за начинаещи “Отключи Художника в Теб – базово ниво” 

Рисуване по метода “Рисуване с помоща на дясното полукълбо”.

За четири дни ще се запознаеш с пет умения за рисуване по метода на Д-р Бети Едуардс. Пет лесни за запомняне умения които винаги ще ги помниш и които ще ти помагат на практика да нарисуваш всичко което поискаш. Ще се упражняваш да мислиш гениално като го е правил великият Леонардо да Винчи. Ще се удивиш как гимнастиката на пръстите ще ти помогне да рисуваш и с двете си ръце.  И всичко това с помощта на дясната половина на твоят мозък!

Уверявам те! Ако можеш да си напишеш своето име, ще можеш да се научиш и да рисуваш.

„Отключи художника в теб 2 – рисуване по памет и ВЪОБРАЖЕНИЕ“ второ ниво на курса по рисуване с помоща на дясното полукълбо

В първият ден от курса ще направим кратък преговор на 5-те умения за рисуване по метода на Д-р Бети Едуардс, отново ще хармонизираме и балансираме на двете полукълба на мозъка чрез метода на Меглена Костова „Рисувай и с двете си ръце“, ще рисувате по въображение и памет, и накрая ще направите мислите си видими. В курса могат да се включат само хора които са минали първо ниво.

Ти си много по-талантлив, отколкото може да си представиш! Посети курса и сам ще се убедиш!

Уверявам те! Ако можеш да си напишеш своето име, ще можеш да се научиш и да рисуваш.

„Отключи художника в теб ЦВЯТ“

Ускорен курс по рисуване за начинаещи по метода “Рисуване с помоща на дясното полукълбо”. Базови знания за първичните тонове и как да познаваме и получаваме всички останали цветове.

 

„Отключи художника в теб ЦВЕТНИ ХАРМОНИИ“

Ускорен курс по рисуване за начинаещи по метода “Рисуване с помоща на дясното полукълбо”. Базови знания за цветните хармонии и използването им.

 

Семинар за рисуване на Сакрална геометрия и Мандали

Двудневен семинар “Сакрална геометрия и Дзен рисуване”
Първи ден: ателие за рисуване на Сакрална геометрия: мандали, цветето на живота, лабиринти, фрактали и златното сечение. Втори ден: ателие за Дзен рисуване на “Zentangle”.

Цена за двата дни 120 лв. Ако платите седмица предварително 90 лв.
Осигурени са Ви всички материали, чай с бисквитки и кафе

Еднодневно атели за рисуване на Мандали и Сакрална геометрия

В ателие за Сакрална геометрия ще рисуваме мандали, цветето на живота, фрактали, златното сечение.

 Да се запознаете със сакралната/свещена геометрия на природата и на вселената е вълнуващо изживяване. Да си нарисуваш сами лична мандала е един вълшебен и трансформиращ процес, който може да ви донесе радост и удоволствие. Процес който ще ви балансира и ще ви даде тласък за развитие на творческите ви способности. 

Еднодневно ателие за ДЗЕН рисуване на  Zentangle и Неврография

ДзенПлетеници “Zentangle ®” е вид медитативно рисуване. Лесен за научаване, релаксиращ и забавен начин да създавате красиви изображения чрез рисуване на структурирани модели. Той е създаден от Рик Робъртс и Мария Томас, наречен от тях “Zentangle” и е регистрирана търговска марка. Научете повече на zentangle.com

Вдъхновена от метода и опита ми в измисляне на нови модели мога да науча всеки, дори и да не сте художник. Моделите се обясняват стъпка по стъпка, така че до края на курса ще имате завършена рисунка, които ще вземете с вас у дома си. Методът отключва креативност, подобрява фокуса, изгражда доверие в себе си и е забавен начин да преодолеете стреса и напрежението в ежедневието.
В процеса на работа са включени упражнения и техники за балансиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка от моя метода “Рисувай и твори и с двете си ръце”

Show Buttons
Hide Buttons