Курсове по рисуване, които ще те променят

Онлайн курсове по Нейрографика

Вече можете и от вкъщи да се обучавате

Защото днес, онлайн курсовете са най удобната форма на дистанционното обучение

go

Нейрографиката е метод, при който с помощта на графични рисунки можете да промените в положителна посока живота си.

Подари си едно творческо изживяване,
което ще те промени!

За да се случи това не са Ви необходими специални умения по рисуване! Единственото което Ви трябва е да си набавите черен маркер и цветни моливи, да си отделите поне един час време и да се настаните удобно пред екрана за да рисуваме заедно!

онлайн курсове по рисуване Нейрографика

цена:   0 лв.

Една техника

по Нейрографика

Демонстрационен урок на една техника по метода Нейрографика.
Не са Ви необходими специални умения по рисуване! Единственото което Ви трябва е да си набавите черен маркер и цветни моливи, да си отделите поне един час време и да се настаните удобно пред екрана за да рисуваме заедно! След това решете дали да се запишете на основният базов курс. Ще разполагате със записа 24 часа.

цена: 270лв.

Нейрографика базово ниво – сертифициран онлайн курс

Това е един, удивителен метод, който чрез рисунки или графични изображения можем да повлияем положително на живота си. Арт терапия за решаване на проблеми свързани със стреса, болката, тревогата и други ограничения в живота. Съпътстваща техника за управление на бизнес проекти, цели или мечти. Не се изискват специални умения по рисуване!Разполагате със записа 7 дни.

цена: 50 лв.

Мега НейроМандала на изобилието през 2020 година

Подарете 60 мин вдъхновяващо рисуване на мандали! Всеки ще рисува личната си мандала с изобилието което ще ни направи щастливи през 2020 година.  Изобилие на приятели или клиенти, на средства или ресурси, на любов или щастие. Подходяща за начинаещи в Нейрографиката! Не се изискват специални умения по рисуване. 60 мин интензивно обучение и рисуване!

цена:   50 лв.

Мега НейроМандала – програмиране на 2020 г. 

Заедно ще нарисуваме и програмираме седем степенна лична мандала, за новата 2020 година,  кодирана със седем свои лични качества.  За рисуването на тази мандала не се изискват специални умения по рисуване! Очакват ви 60 мин интензивно рисуване! Със записа ще разполагате 24 часа.

цена: 50лв.

Мега НейроДърво – ръст през 2020 г. 

Ще рисуваме заедно от малкото семе до голямото НейроДървото. Дървото символ на вашият живот, на вашите цели или бизнес проекти. Ще ви науча как да стане голямо, силно и стабилно на бури и вятър, отрупано с плодове и пълно с живот. Всеки може да го нарисува, не се изискват специални умения. 

цена: 50 лв.

Мега НейроЛабиринт ключ към 2020 година

Заедно ще нарисуваме и ще се разходим в позитивният лабиринт на живота. Стъпка по стъпка, завой след завой ще се предвижваме към целта. Дори и ако ни се струва, че се въртим във кръг или сякаш се отдалечаваме – ние се движим към своята цел. Защото в движението се ражда истината и там се намира щастие.

цена:   50 лв.

Мега НейроМандала – Благодарността  

Заедно ще нарисуваме Мандалата на Благодарността на изминалата година. За 90 минути ще си спомним, ще благодарим и ще нарисуваме всеки повод за благодарност във всека една област от живота ни. За рисуването на тази мандала не се изискват специални умения по рисуване! Със записа ще разполагате 24 часа.

безплатно

Нарисувай си време! МегаНейрографика

 Много често чувам, че нямате време да рисувате Нейрографика. Тогава  Нарисувайте си време за рисуване! 

Това е една Нейрографика за всички които нямат време за рисуване, за кафе с приятел или време за любимо занимание Нарисувай си време, за всичко което ти е необходимо!  

Линк за записа на уъркшопа ТУК

безплатно

Брадата на Дядо Коледа МегаНейроКонкурс

Участвай в конкурса! Нарисувай своите желания, закачи ги в брадата на дядо Коледа! Снимай своята рисунка и я публикувай с надпис “#за конкурса” в групата в фейсбук “Мега Нейрографика с Меглена Костова”   На 2 януари 2020 година ще изтеглим печелившите.

Наградата е ваучер за 50% отстъпка на избран от вас курс в ателие МегАрт Център.  Линка ТУК

Дати за онлайн курсовете 

Нейрографика базово ниво

04 и 05 март

сряда и четвъртък

}

19:00 - 23:00

270лв.

Нейрографика алгоритъм 2 – Композиция

11 и 12 март

сряда и четвъртък

}

19:00 - 23:00

270лв.

Show Buttons
Hide Buttons