Защо ги нарекох „Мартеници срещу една прегръдка“

Обичам да майсторя моите малки забавни сувенири – мартеници от помпони с марката на НИК . Забавно е да избираш за всеки приятел индивидуална закачлива мартеничка. Празнично е на Баба Марта да ги виждам закичени на палтата на хората. Приятно е с настъпването на пролетта да висят закачени по цъфналите дръвчета. Малки симпатични фигурки на забавни животинки и приказни герои, бели мечета, розови мишки, лилави слончета, оранжеви котета.

Защо „Мартеници срещу една прегръдка“:

Когато прочетох книгата “Пилешка супа за душата” от Джак Канфийлд и Марк Хансен, много ми  хареса разказа за прегръдките. Тогава ми дойде идеята да подарявам моите мартеничките заедно с прегръдка. И когато на 1 март видях в действие силата и свойствата на прегръдката, реших и следващата година отново да го направя, да подарявам и прегръщам за здраве за берекет и за благословенна България

Защото „Мартеници срещу една прегръдката“ е нещо повече от витамини:

Да прегръщаш е здравословно! Прегръдките помагат на имунната система, правят те по-здрав, лекуват депресията, намаляват стреса, помагат да заспиш по-лесно, въодушевяват, подмладяват, нямат неприятни странични ефекти. С една дума, прегръдките са вълшебно лекарство.

Защото съставът им е напълно естествен:

Да прегръщаш е нещо напълно естествено – екологично чисто, с естествена сладост, без пестициди, без изкуствени съставки и е 100% здравословно.
Прегръщането няма никакви недостатъци. Няма подвижни части, няма батерии, които да се износват, няма нужда от профилактични прегледи, има ниска консумация и висока производителност на енергия, няма инфлационни процеси, от нея не се напълнява, няма месечни вноски, не са необходими застраховки, защитена е срещу кражби, не се облага с данъци, няма замърсяващ ефект и разбира се, има стопроцентова възвращаемост.

Дозировка и приложение:

  • Имаме нужда от четири прегръдки дневно, за да оцелеем.
  • Имаме нужда от осем прегръдки, за да поддържаме добра форма.
  • Имаме нужда от дванадесет прегръдки на ден, за да растем.

Как да ги съхраняваме:

Да се пази на сигурно място, удобно за лесна употреба. И така съчетах българската традиция за здраве и берекет с пожеланието за мирна и благословена България!

Мартеничка подари, приятел прегърни, България благослови!

Коментари

Коментари

Show Buttons
Hide Buttons