Имаш проблем?

Нарисувай си решението!

Нейрографиката е метод с който можете да подобрите живота си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. Аз ще ви науча как с рисунки да сбъдват желанията си!

Девет са  курсовете наречени Алгоритми в Нейрографиката. Те са мощен инструмент за решаване на житейски ситуации и успешна самопомощ. 

Всеки курс обхваща конкретен проблем, цел или взаимоотношения и предоставя инструменти за решаването или трансформирането му.

Сертифицираните курсове по Нейрографиката се провеждат от 

Меглена Костова

дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика

}

всеки курс - алгоритъма включва 4 основни видеоурока по 120 минути (общо 36 видеоурока за 9-те курса) + въвеждащи уроци и информация, която ви е небходима за да се обучавате в нейрогрфика

можете да се включите в курса по всяко време и да започнете веднага

постоянна обратна връзка с вашия инструктор - супервизии на ваши рисунки, zoom срещи и затворена FB група

получавате международен сертификат от Института по психология на творчеството

Девет курса – девет алгоритъма в Нейрографиката

В Нейрографиката се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 48 техники

Всеки курс обхваща конкретен проблем, цел или взаимоотношения и предоставя инструменти за решаването или трансформирането му.

За да получие максимума от възможностите на Нейрографиката тряба да преминете през всички алгоритми и за Вас имаме специалана пакетна цена

Базов алгоритъм 1.  курс Ползвател

Базов алгоритъм 2. НейроКомпозиция

Базов алгоритъм 3.  НейроЦвят

Алгоритъм 4. НейроСкици

Алгоритъм 5. НейроМандали

Алгоритъм 6. НейроЧовек

Алгоритъм 7. НейроКомуникация

Алгоритъм 8. НейроЦел

Алгоритъм 9. НейроВреме

МЕГА КУРС

9 алгоритъма

пакет

цена: 2000 лв.

Базов пакет

основни знания в нейрографиката

Базов алгоритъм 1.  курс Ползвател

Базов алгоритъм 2. НейроКомпозиция

Базов алгоритъм 3.  НейроЦвят

цена:   750 лв.

Основен курс
Ползвател

Оттук започва всичко!

цена:   270 лв.

За Нейрографиката

Нейрографиката (в превод на български – Неврографиката) е графичен  метод за управление на живота чрез рисуване. „Нейро“ – са нашите невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. Всъщност може да се научите да рисувате вашите мисли и визуализирайки ги да ги трансформирате в желана от вас посока.

В сертифицирания курс „Основи на Нейрографика – Ползвател“ ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В Нейрографиката се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 48 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

  Повече >>

За да рисувате Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. 

Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Нейрографиката и как да работите с нея.  Кое е наистина Важно!

\

инструктор

Бъдете изключително внимателни когато избирате своя инструктор. Създателят на Метода Павел Пискарьов и създател на руския Институт по Психология на Творчеството гарантира качеството, съдържанието и ефективността на метода Нейрографика и по всяко време може да проверите дипломираните инструктори или на сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов – https://graduates.metamodern.ru/ и за българските инструктори и специалисти можете да видите във Фейсбук групата Нейрографика в България / Болгарии 

\

сертифицирано обучение

9 са курсоете с 9те основни алгоритма и завършилите получават при официален инструктор диплома/сертификат от Института по Психология на Творчеството, на ниво „Ползвател“. За преподаване и ползването на метода в професионални практики може да продължите с обучение Специалист и Инструктор.

\

технически умения

Първото което трябва да изучите е  техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка. Ако сами сте се заели да се обучавате, първо трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а осъзнато рисуване, съпроводено с вашите лични промени, впечатления и постигане на цели. Препоръчвам да стартирате с основния курс Ползвател на Нейрографиката, за да усвоите базовите знаиния и инструменти на нейрографичната рисунка.

МЕГА Курс e подходящ за вас

Ако искате да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си

Ако искате ефективно да планирате и управлявате времето и реалноста си

Ако искате успешна реализация или преследвате по-големи цели

Ако искате да откриете нестандартен подход за решаване на проблеми

Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си

 

Това са умения и знания, които остават с вас за цял живот.
Можете да използвате обучението си и самите вие да станете сертрифицирани инструктури, практици и посланици на този удивителен метод.

ВЪПРОСИ за онлайн курса

Какво се случва, след като заплатя курса

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

Онлайн обучение и обратна връзка

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това всеки петък има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Колко дълго ще имам достъп до курса

Достъп до материалите за всеки курс имате 365 дни. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. След като завършите успешно курса достъпа ви става неограничен. 

Кой ще ми преподава

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Мога ли сам да се науча на Нейрографика

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор.

Какви са ползите от Нейрографиката

След курса ще можете сами успешно:

ДА преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

ДА достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да контролирате несигурността и да насочвате амбициите си

ДА подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота

ДА откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

ДА посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Отзиви на наши курсисти

Моя приятелка ми спомена за нейрографиката и като всеки човек, воден от любопитство, реших да опитам. Но ефектът, който оказва върху мен още от първия опит, ми хареса и реших да продължа.

Elena Stanyova

Ключът е у всеки един от нас, но дори и да е в ключалката, сам не може да се превърти…

Хри Шакти

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уъркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох… Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувала от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот… Нейрографиката е естественото продължение на това 🙂

Павлина Аладжова

Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас, докато рисуваме. Но още след първите изречения в уъркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️

Teddy Lisheva

Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂

Надя Атанасова

Нейрографиката – позитивната промяна в твоите ръце!

курс само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си

години вече Нейрографиката помага на хиляди хора

държави изучават Нейрографика

души, които се научиха да управляват живота си с Нейрографика с нас

Show Buttons
Hide Buttons