Обучение в метода Нейрографика – 9 курса

Девет курса – девет алгоритъма в Нейрографиката

В Нейрографиката се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 48 техники

Нейрографиката е метод, с който можете съзнателно да подобрите живота си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения.

Девет са  курсовете, наречени Алгоритми в Нейрографиката. Те са мощен инструмент за решаване на житейски ситуации и успешна самопомощ. 

Всеки курс обхваща конкретен проблем, цел или взаимоотношения и предоставя инструменти за решаването или трансформирането му.

Сертифицираните курсове по Нейрографиката се провеждат от Меглена Костова, дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика

}

всеки Курс - Алгоритъм включва 4 основни видеоурока по 120 минути (общо 36 видеоурока за 9-те курса) + въвеждащи уроци и информация, която ви е небходима за да се обучавате в Нейрогрфика

можете да се включите в курса по всяко време и да започнете веднага

постоянна обратна връзка с вашия инструктор - супервизии на ваши рисунки, zoom срещи и затворена FB група

получавате международен сертификат от Института по психология на творчеството

МЕГА Курс e подходящ за вас

Ако искате да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си

Ако искате ефективно да планирате и управлявате времето и реалноста си

Ако искате успешна реализация или преследвате по-големи цели

Ако искате да откриете нестандартен подход за решаване на проблеми

Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си

 

За да получите максимума от възможностите на Нейрографиката тряба да се обучите във всички алгоритми и за Вас имаме специалана пакетна цена

Базов алгоритъм 1.  курс Ползвател

Базов алгоритъм 2. НейроКомпозиция

Базов алгоритъм 3.  НейроЦвят

Алгоритъм 4. НейроСкици

Алгоритъм 5. НейроМандали

Алгоритъм 6. НейроЧовек

Алгоритъм 7. НейроКомуникация

Алгоритъм 8. НейроЦел

Алгоритъм 9. НейроВреме

МЕГА КУРС

9 алгоритъма

онлайн

Базов пакет

основни знания в нейрографиката

Основен курс Нейрографика за начинаещи Алгоритъм 1.  Ползвател

Aлгоритъм 2. НейроКомпозиция

Aлгоритъм 3.  НейроЦвят

онлайн

Основен курс
Ползвател

Оттук започва всичко!

онлайн

За Нейрографиката

Човекът е съвкупност от впечатления и модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние като нейрографското рисуване. С помощта на абстрактни рисунки Нейрографиката работи с нашето подсъзнание и ни помага да излезем от програмирания свят, дава ни свободата и правото на избор как да живеем.

Метода Нейрографика и нейролинията са създадени от Павел Пискарьов, основател на Института по психология на творчеството, Доктор на психологическите науки, коуч треньор, архитект и художник. Автор е на уникaлни програми за личностно и бизнес развитие.

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ. „Нейро“ – са нашите невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. С нейрографичното рисуване невровръзките във вашия мозък се активират или се създават нови и енергията започва да тече през тях, променяйки начина, по който мислите и действате и така си помагате за:

  • да визуализирате и отворите път за желани промени и така да управлявате живота си
  • да се справите с чувството на страх и гняв и неудовлетвореност
  • да навигирате отношенията между вас и вашето обкръжение: (семейство, приятели, колеги и др.)
  • да създавате хармония и баланс вътре във вас и около вас
  • да организирате и моделирате вашите битови задачи
    да превърнете мечтите си в постижими цели

Нейрографиката е метод който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографиката

В сертифицирания курс „Основи на Нейрографика – Ползвател“ ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В Нейрографиката се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 48 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

  Повече за метода Нейрографика>>

За да рисувате Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. 

Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Нейрографиката и как да работите с нея.  Кое е наистина Важно!

\

инструктор

Бъдете изключително внимателни когато избирате своя инструктор. Създателят на Метода Павел Пискарьов и създател на руския Институт по Психология на Творчеството гарантира качеството, съдържанието и ефективността на метода Нейрографика и по всяко време може да проверите дипломираните инструктори или на сайта на Института по психология и творчество Павел Пискарьов – https://graduates.metamodern.ru/ и за българските инструктори и специалисти можете да видите във Фейсбук групата Нейрографика в България / Болгарии 

\

сертифицирано обучение

9 са курсоете с 9те основни алгоритма и завършилите получават при официален инструктор диплома/сертификат от Института по Психология на Творчеството, на ниво „Ползвател“, без право на преподаване, а само за решаване на лични казуси. За преподаване и ползването на Метода в професионални практики може да продължите с обучение Специалист и Инструктор.

\

технически умения

Първото което трябва да изучите е  техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка. Ако сами сте се заели да се обучавате, първо трябва да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как работи и какво да очаквате от нея. Нейрографиката не е чудо, а осъзнато рисуване, съпроводено с вашите лични промени, впечатления и постигане на цели. Препоръчвам да стартирате с основния курс Ползвател на Нейрографиката, за да усвоите базовите знаиния и инструменти на нейрографичната рисунка.

Това са умения и знания, които остават с вас за цял живот.
Можете да използвате обучението си и самите вие да станете сертрифицирани инструктури, практици и посланици на този удивителен метод.

ВЪПРОСИ за онлайн курса

Какво се случва, след като заплатя курса

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

Онлайн обучение и обратна връзка

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това всеки петък има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Колко дълго ще имам достъп до курса

Достъп до материалите за всеки курс имате 365 дни. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. След като завършите успешно курса достъпа ви става неограничен. 

Кой ще ми преподава

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Мога ли сам да се науча на Нейрографика

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор.

Какви са ползите от Нейрографиката

След курса ще можете сами успешно:

ДА преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

ДА достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да контролирате несигурността и да насочвате амбициите си

ДА подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота

ДА откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

ДА посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Отзиви на наши курсисти

Здравейте, публикувам първата ми нейрографика от курса „Ползвател“ – Алгоритъм 1 за разкриване на намерения. Темата ни е свързана с въпрос касаещ моята работа, за който въпрос се чудех доста дълго време. За мен е голяма радост, че осъзнах отговора още докато рисувах нейрографиката, а ден след това вече запонаха да се случват много благоприятни събития! Благодаря Мега за безценното познание, което споделяш с няс!!!

Maria Getova

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уъркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох… Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувала от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот… Нейрографиката е естественото продължение на това 🙂

Павлина Аладжова

Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂

Надя Атанасова

Нейрографиката – позитивната промяна в твоите ръце!

курс само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си

години вече Нейрографиката помага на хиляди хора

държави изучават Нейрографика

души, които се научиха да управляват живота си с Нейрографика с нас

Show Buttons
Hide Buttons

Нямате продукти в кошницата