+359 896 7171 88 mail@megart.bg

Здравейте и добре дошли е моето МегАрт ателие!

 

Здравейте,

Казвам се Меглена Ангелова-Костова и съм художник – приложник. Радвам се, че сте дошли на моя уеб сайт и ще мога да ви разкажа с какво мога да съм ви полезна.

Като всеки творец най добре се чувствам в моето ателие. То се намира в центъра на големият град, където е изненадващо тихо и спокойно, където цяло лято чувам песента на птиците, а прес зимата се радвам като ги видя накацали на мойте хранилки. Това е моето кътче където творя, мечтая, рисувам и създавам красиви неща. Тук са се родили и мoйте забавни сувенири – малки ококорени, озъбени и весели фигурки на животинки и човечета, които обикновено ги закачам на мартенички, някой от тях остават в ателието окичени по стените.

Стоят си там и какво мислите, че правят? Наблюдават ме и се забавляват като разказват истории за мен.

Чудят се защо рисувам и с двете си ръце. Помагат ми когато създавам нови модели. Наблюдават ме когато изрисувам моите мандали и дзен-плетеници. Подкрепят ме когато помагам на всеки да нарисува своята мандала. Внимателно слушат курса по рисуване с помоща на дясното полукълбо на мозъка. И те се учат да правят гимнастика за пръстите и така да развиват и балансират мозъка си. И в края на всеки курс заедно с мен се радват когато съм помогнала да отключа художника!

Show Buttons
Hide Buttons

Нямате продукти в кошницата