Новото ни предизвикателсто – Лунна диета и Нейрографика – две в едно

Лунна диета с Нейрографика или как да се освободим от излишните килограми – възможно ли е да открием за какво сме гладни – за чувства, за почивка, за любов, за успех, за повече свобода… възможно ли е да има друга страна на диетите и отговорът е ДА. 

Ako знанията по Астрология и метода Нейрографика приложим към Лунната диета и ще получим преумножен ефект от малко усилия, но в точното време и с правилните методи.

Bяpвaтe или нe, Лyнaтa влияe въpxy нaшeтo физичecко и eмoциoнaлнo cъcтoяниe. Гравитационното привличане, което Луната оказва върху Земята, е причина за океанските приливи и отливи, както и някои змаетресения. както водата на земното кълбо, такак и течностите в нашия организъм реагират на лунните фази – отслабваме с лекота около новолуние и се чувстваме пълни на пълнолуние.
Ако си водите дневник на килограмите например, на апетита, и дори на емоциите, ще установите, че има дни,в  които енергията ни е във възход, времето на пълнолунието например и се характеризира с прилив на сили, които могат да се впрегнат и за добри и за негатвни каузи… дори общесвените процеси е времето в което ескалират. Но наближи ли новонолуние… ставаме по-бавни, днитe пpeди нeгo ca удачни зa ocвoбoждaвaнe oт вcичкo излишнo – били тe килoгpaми, отличен за започване на диети, почистване на къщата, отказване от вpeдни нaвици, ненужни прителства и неперспективни начинания. Така рестартраме енергията. Ако човек е информиран и подготвен може да вземе подходящите действия и решения. Ако се опитвате да следвате естествнеие ритъм на природата – опитайте – животът и планинрането ще придобият нов смисъл :)) а и килограмите, не забравяйте!

„Ефект определено има и той е в резултат от хармонията с природата, защото човешкото тяло е удивителна част от нея заедно с всички водни повърхности и гравитационното притегляне. Известно е, че Слънцето, Луната и Земята са в определен синхрон по време на ново- или пълнолуние. Наблюдава се и промяна в атмосферното налягане и движението на водните маси. Тези факти имат изразен ефект върху човешкия метаболизъм, свързан с възможността за по-бързо отстраняване на мазнините и токсините от организма.Фазите на луната имат влияние върху количеството на водата в междуклетъчните пространства и вътре в клетките. Именно затова спазването на определен режим, синхронизиран с тях, постига извеждане на натрупаните в тялото отрови, като по този начин ни избавя от ненужното водно тегло и стимулира процеса на липолиза – разграждане на мазнините в клетките.“
д-р Емилова

Луната преминава 13 цикъла годишно. Всеки цикъл е съставен от 4 фази, а всяка от тях ни влияе точно както при приливите и отливите. Всеки  цикъл е 29.5 дни. Когаот има 2 пълнолуния в един емсец, втрото се нарича Синя луна и няма особена връзка със цвета й. Макар понякога да виждаме луната синя заради някои прахови частици в нашата атмосферта, които създават тази визуална интерпретация.

Курс Лунна диета и нейрографика е един проект на Мега Костова – инструктор по Нейрографика и Креми Радулова – астролог. Каним ви в едно предизвикателство – четири срещи в четирите лунни фази, за възнамеряване, усилване, активиране, освобождаване. Най подходящото време за включване в курса е преди новолуние – в началото на месеца.

agsdix-null

Не са ви нужни специални знания и умения.

Ние Мега и Креми ще сме заедно с вас във всяка крачка за да може и ние накрая да се похвалим, нали 😉

agsdix-null

заедно да се сприятелим с тялото си

Включете се заедно с нас, заедно да се сприятелим с тялото си, да разберем неговите нужди и потребности, заедно да рисуваме и да се подкрепяме в пътя към желаните резултати!

Нейрографиката е метод който има за цел да подобри резултатите ви и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще. 🌈 повече за нейрографиката

Стани творец на живота си!

курсове за всеки от 5 до 105 години…

Show Buttons
Hide Buttons