+359 896 7171 88 mail@megart.bg

Отзиви от наши курсисти участници в курса „Отключи художника в теб“

 

            Rusalena Dimitrova

Не съм вярвала, че мога да нарисувам нещо и то да бъде разпознаваемо и от другите…например кон… Обаче благодарение на Мери и Мега се научаваш да откриваш детето отново в теб, да виждаш света по нов начин, да се наслаждаваш на рисуването и да се вдъхновяваш. Събуждаш твореца в теб, когато си в хармония със себе си. Препоръчвам на всички, които казват „аз не мога“, да се доверят на професионализма и личната на харизма на тези прекрасни дами! Благодаря ви отново за вниманието, отношението и доброто 🙂 За мен беше удоволствие! Беше МЕГА яко 🙂

       Petia Petkova

Едва няколко дни, а такива прекрасни резултати! Благодаря ви, Мега и Мери, за това, което правите! Освен с умения, от курса си тръгвам с нови и качествени познанства! Със сигурност ще се срещнем отново  

Петя Петкова написа много интересна статия за нас в блога си. Може да я прочетете  тук.

      Desislava Atanasova

Благодаря ви, Меги и Мери, за прекрасното преживяване!

      Anastassia Dim

По време на курса имах поредното преживяване на тема „няма невъзможни неща“. Препоръчвам това 4-дневно приключение на всеки, който тайничко си мисли, че в него живее неизявен художник и още по-горещо го препоръчвам на всеки, който си казва, че „не може да рисува“. Ако искате да рисувате – просто елате и го направете.
Водещите Меги и Мери са повече от прекрасни, те са слънчеви, ще ви залеят със своя позитивизъм, ще са търпеливи към особеностите на всеки, ще ви подкрепят и водят по пътя към „художника в теб“.
Благодаря и чакам новите срещи <3

     Filiz Mehmed

Невероятно място с невероятни преподаватели. Използват се много интересни и полезни техники. Препоръчвам курса на всеки, независимо дали се интересува от рисуване или не. 

     Nelly Ifandieva

В първия ден на курс исках да се науча да рисувам, но не вярвах. Четири дни по-късно не мога да си намеря място от щастие… и от време на време още не мога да повярвам. Курсът, методът, художниците, които ни водеха — прекрасни. Препоръчвам това усещане на всеки добър човек.

     Руслана Русева

Сега, когато гледам, че курсът започва отначало, се радвам за всички хора, на които им предстои да изживеят тръпката, която сме изпитали всички, преминали през курса! Откъсване от ежедневието, завръщане към детството, среща с интересни хора, хубава музика, спокойствие, вдъхновение-с всичко това свързвам „Отключи художника в теб“.

    Hri Shakti

 
Ключът е във всеки един от нас, но дори и да е в ключалката сам неможе да се превърти…
 

    Irina Petrova

Страхотно преживяване и придобиване на полезни умения, не само за рисуване. Препоръчвам! 
Show Buttons
Hide Buttons

Нямате продукти в кошницата