Условия при покупка

1. Данни за Търговеца

Фирма „Мегарт Криейтив“ ЕООД
Булстат BG 204 295 475
България, София, ул. Цветна градина 37 

e-mail: megart.bg@gmail.com
Всички продукти и услуги, които се предлагат в сайт megart.bg са с посочени крайни цени в български лева- обучителни програми, индивидуални и групови занимания, работни материали, арт изделия.

2. Как да пазарувам?

Курсове, ваучери, достъп до събития

Избирате желан от вас курс, събитие или ваучер. Възможно е да бъдете препратени към календара за избор на възможна дата, когато той ще се провежда. Важно условие за успешна покупка е Задъжителната регистрация на участника в курса или купувача на ваучер, като се изискват 2 имена, телефон за връзка и e-mail.На посочени мейл, клиентът (купувача) получава потвърждение за записан или платен курс /ваучер.

При покупка на арт материали или изделия

Избирате желан от вас продукт и бутона КУПИ. Той с евизуализра в кошницата която можете д апроверите с натискане на зеленото поле в горната част на страницата и бутона ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА. 

ссПри наличието на избрани стоки, в прозореца Кошница” се визуализиран техния списък със следните данни:

  • артикул
  • единична цена
  • брой
  • обща цена

Ако желаете да закупите повече от един брой от дадена стока, в текущата поръчка променете числото в текстовото поле на колона ‘Брой‘ и съответното ОБНОВЕТЕ КОЛИЧКАТА..Ако желаете да изтриете артикул включен във Вашата поръчката натиснете бутон “ИЗТРИЙ” в дясно в прозореца на кошницата.

След като сте разгледали избраните от Вас продукти и желаете да ги поръчате е необходимо да потвърдите Вашата заявка с натискане на бутона “ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА”.
Идентификация:  След натискане на бутона “ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА” системата ви подканя да напишете Вашите две имена, мейл, телефон, адрес. Можете да запазите въведените данни з апоследвща поръчка със собствена парола.Ака желаете да получите фактура за покупката си, поставете отметка в клетката “ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА” и попълнете данни в съответните полета.  Аки искате друг адрес на доставка, различен от адреса на фактуриране, го прибавете в съответното поле.  
С това приключва попълването на Вашите данни трябва да се съгласите с политиката за поверителност. Политиката за защита на личните данни може да прочетете тук.

Натиснете бутона “ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА”.

Избор на начин на плащане

След идентификацията, Вие преминавате към страница с информация за начините на плащане и доставка, които се поддържат от megart.bg. Трябва да изберете начина по който ще заплатите Вашата поръчка и начина на доставка, като маркирате с мишката бутона намиращ се пред избрания от Вас текст. 

Получаване на поръчаните артикули

След изпращане на заявка за покупка на избраните артикули, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка и или/плащане до няколко минути. Ако поръчката Ви изисква предварително заплащане, следва да извършите плащането, за да пристъпим към обработката на продуктите в заявката ви. Артикулите ще Ви бъдат доставени след получаване на потвърждение за извършеното от Вас плащане.

За курсове, участия в събития, видеоуроци, уъркшопи и уеббинари след потвърждаване на плащането ще получите потвърждаващ мейл с линк или инструкции за достъп до избраното обучение ил;и събитие.

Доставката на арт материали и изделия е за сметка на купувача. 

Поръчаните стоки със ще бъдат доставени на посочения от Купувача адрес за доставка или до офис на куриерска фирма Спиди (спрвка – редовните тарифи на куриерската фирма за пратки https://services.speedy.bg/calculate/).

Съгласно действащата тарифа за територията на България на куриерската фирма на база тегло на пратката, дължима сума наложен платеж и вид услуга: до офис на Рапидо/Спиди или адрес на клиента.

Срок на доставка: До 2 работни дни след датата на генериране на поръчката при складова наличност. За населени места, които се обслужват по график от куриера, срокът е според съответния график.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас 0896717188.

3. Плащане

r

Всички обявени цени са крайни, в български лева.

           Изберете удобен за вас начини на плащане.

За арт материали и изделия със доставка плащането се извършва само в брой и с наложен платеж при доставка.

Наложен платеж

Плащането се извършва в момента на получаване директно на куриера, който доставя пратката. Пратки с метод на плащане наложен платеж се изпращат с услуга Пощенски паричен превод (ППП). Разписката за ППП, издадена от куриерската фирма е равносилна на касов бон. При изадена фактура разписката за ППП се прикрепя към фактурата.

Следващите опции изискват предварително заплащане. След получаване на сумата по поръчката Вие ще получите потвърждение за плащането и достъп до събития и услуги. При желание да бъде издадена фактура трябва в коментарите да бъдат изписани данните на фирмата,

Плащане в брой
Плащането в брой имате възможност да направите на касите на Изипей (ePay) в сметка с клиентски номер (КИН): …………. Основание: две имена и датата на първия ден от курса или името на подаръчен ваучер, избран от вас. Получавате разписка от Изипей за направеното плащане, която е законов признат документ с Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“ и замества касовата бележка.

През системата ePay.bg
Когато ползвате еPay.bg вие може да платите със своята дебитна или кредитна карта онлайн, независимо къде се намирате.
Поддържани карти:
– Maestro
– Visa
– Mastercard
– American Express
– Dinner’s Club

За клиенти на ePay.bg – бутонът ePay.bg ще ви препрати към страницата на ePay.bg – интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
за  „Клиентски номер на получателя” трябва да бъде попълнен  (КИН):  (МегАрт)
„Информация, която получателят ще види за Вас”- моля попълнете Име и Фамилия, ваш имеил и телелфон;
на „Платежно средство” – се избира метод на плащане от падащото меню;
„Сума на превода” – сумата на поръчката (Нанасяте сумата, която трябва да платите, ако не се е визуаализирала автоматино.)
„Основание за плащане” – изписва се Основание: две имена и датата на първия ден от курса 

Плащане по банков път
Получател:

Фирма „ Мегарт Криейтив“ ЕООД
IBAN: BG 03 UNCR 7000 152 276 0530

Горепосочената сметка е в български лева.
В IBAN-a няма буква “О”.
Основание за плащане: две имена и датата на първия ден от курса или името на подаръчен ваучер, избран от вас.
Всеки заявен курс трябва бъде

Купете на място в Ателие МегАрт
Може да си уговорим среща на място в ателието или имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен, Меглена Костова на GSM +359 896 7171 88.

Клиентът е длъжен да запази документ за плащането си, както и история на поръчката си за бъдещи справки.
Ако клиентът не получи потвърждаващ мейл за успешен закупен или записан курс, ваучер или артикул – трябва да се свърже с МегAртЦентър за изясняване и успешно завършване на поkупката.

4. Връщане и възстановяване на суми

Всеки курс се заплаща със избрана дата за стартиране. Отказ от курс може да се направи писмено на e-mail: megart.bg@gmail.com не по-късно от 8 дни преди стартиращия час на курса, като се приложи документ за плащането, дата на курса и IBAN за възстановяване на сумата. Сумата може да бъде възстановена само на лицето, заплатило курса. Клиентът е длъжен да се увери, че мейлът за отказ е получен и има насрещно потвърждение за срока и размера на сумата, която ще бъде възстановен по сметката му.

Прехвърляне към друга дата на същия курс е възможно със 10% доплащане за промяна на датата. в рамките на 4 месеца – безплатно, ако има такъв курсОтказ от ваучер не се приема и сумата не се възстановява.

Замяна на курс е възможен на същата сума или с доплащане. При при подмяна на курс на по-ниска стойност – разликата не се възстановява.

При невъзможност на МегАрт Студио да предостави стоките и услугите, трябва да уведоми клиентите си и да възстанови сумата по сметките им или да предостави възможност за замяна с друга дата или курс.

Show Buttons
Hide Buttons