Курсове по Нейрографика, визуален метод за личностно развитие, с който сам променяш живота си

Нейрографиката е метод, с който можете да подобрите живота си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. Аз ще ви науча как!

Курсовете по Нейрографика се провеждат от Меглена Костова, дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика

Избери най-добрия формат за обучение за теб с Мега Костова инструктор по Нейрографика и започни своето приключение, в което ще ти помогна сам да промениш живота си 

Курс по Нейрографика
〈без сертификат〉

Онлайн Сертифициран курс по Нейрографика

Присъствен Сертифициран курс по Нейрографика

Сертифициран VIP курс по Нейрографика 

Ако имаш нужда от помощ – пиши ми тук: m.me/megart.bg

За Нейрографиката

Метода Нейрографика (в превод на български – Неврографика) е визуален  метод за управление на живота чрез прости графични изображения. „Нейро“ – е нашият мозък, нашоте мисли и невронни връзки, а „графика“ е графичното им изображение. Всъщност може да нарисувате вашите мисли и намерения, така да препрограмирате вашето подсъзнание и това да промени качеството на живота ви.

В курса „Ползвател на метода Нейрографика“ ще получите основните знания и умения за ползването на метода във всяка една сфера от живота ви.

В метода Нейрографика се изучават 9 алгоритъма, в които са включени 48 техники, всеки от които решава конкретни проблеми – алгоритъма за взаимоотношения е различен от този за освобождаване от ограничения или от този за поставяне на цели и резултати.

  Повече >>

За да рисувате Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. 

Нейрографиката се разбира лесно и няма възрастова граница.

Метода Нейрографика e подходящ за вас

Ако искате да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си

Ако искате ефективно да планирате и управлявате времето и реалноста си

Ако искате успешна реализация или преследвате по-големи цели

Ако искате да откриете нестандартен подход за решаване на проблеми

Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си

 

Това са умения и знания, които остават с вас за цял живот.
Можете да използвате обучението си и самите вие да станете сертрифицирани инструктури, практици и посланици на този удивителен метод.

ВЪПРОСИ за онлайн курса

Какво се случва, след като заплатя курса

Първо ще получите потвърждение за поръчката ви, както и имейл за достъп в платфорамата за обучение на МегАрт. В секцията Моят профил ще откриете своя курс и можете веднага да започнете. 

Онлайн обучение и обратна връзка

В своя курс ще видите няколко въвеждащи информационни урока, които ще отговорят на повечето ви първоначално възникнали въпроси. Нейрографиката е визуален метод и тук рисуваме по своите теми. За ефективно обучение и резултати при провежданите курсове се предават няколко рисунки/задания с описание след всеки от 4-те урока. Как се предават – имате инструкции в информационна секция Задания-супервизия-сертификат. Обсъждане и препоръки на предадените задания ще получите във видеофайл лично. Освен това всеки петък има онлайн среща с вашия инструктор Меглена Костова в Zoom за въпроси и отговори за Нейрографиката.

Колко дълго ще имам достъп до курса

Достъп до материалите за всеки курс имате без сертификат – 2 месеца, сертифициран – 365 днил VIP – неограничен. Рисувайте в удобно за вас време и със свое темпо. Връщайте се, припомняйте си, рисувайте отново – всяка нейрографика е различна и за някои по-трудни теми са необходими няколко рисунки. След като завършите успешно курса достъпа ви става неограничен. 

Кой ще ми преподава

Курсът се преподава и съпортва от 

Меглена Костова

Официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния си живот, така и във вашия бизнес.

Мога ли сам да се науча на Нейрографика

Не. Обучението с инструктор по Нейрографика ви помага да усвоите метода правилно и да осъществите пълния му потенциал и да имате резултатите, към които се стремите. С инструктор ще изучите техническите умения в рисуването на нейрографичната рисунка и ясно ще разберете как работи и какво да очаквате от нея.

Материалите и видеоуроците по Нейрографика са защитени с патент и авторски права. Видеата в youtube са с информационна цел и не отразяват целия обем на темата.

За да се затвърдят знанията, важно е методът да се практикува редовно.

*Можете да се свържете с руския Институт по психология на творчеството и да ви информират за всеки оторизиран инструктор.

Какви са ползите от Нейрографиката

След курса ще можете сами успешно:

ДА преодолявате страховете и несигурността си

Да овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им

ДА достигате до дълбините на своя ум и с рисуване да контролирате несигурността и да насочвате амбициите си

ДА подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота

ДА откривате по-добри и полезни за вас решения в личен и професионален план

ДА посявате семената на вашите желани бъдеще и настояще и да ги превръщате в постижими цели

Отзиви на наши курсисти

Моя приятелка ми спомена за нейрографиката и като всеки човек, воден от любопитство, реших да опитам. Но ефектът, който оказва върху мен още от първия опит, ми хареса и реших да продължа.

Elena Stanyova

Ключът е у всеки един от нас, но дори и да е в ключалката, сам не може да се превърти…

Хри Шакти

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уъркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох… Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувала от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот… Нейрографиката е естественото продължение на това 🙂

Павлина Аладжова

Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂

Надя Атанасова

Нейрографиката – позитивната промяна в твоите ръце!

курс само ви е необходим, за да започнете промяната в живота си

години вече Нейрографиката помага на хиляди хора

държави изучават Нейрографика

мои курсиста, които се научиха да управляват живота си с маркер в ръка

Show Buttons
Hide Buttons